Weight Journal — ștergerea contului
Îți poți șterge oricând contul Weight Journal și toate datele acestuia, fără să ne contactezi.
În aplicație
- Deschide Setări.
- Alege Șterge contul.
- Confirmă cu parola — sau, dacă te-ai autentificat cu Google sau Apple, autentifică-te din nou prin acel furnizor.
Aceeași opțiune se găsește în aplicația web, la Setări.
Ce se șterge
- Contul tău, toate profilurile, înregistrările greutății, măsurătorile corporale și notițele.
- Jurnalul tratamentului GLP-1: perioadele de tratament și dozele.
- Toate fotografiile de progres — fișierele sunt șterse de pe server.
- Tokenurile de autentificare, astfel încât toate dispozitivele să fie deconectate, precum și orice link de resetare a parolei sau sesiune web.
- Copia păstrată de aplicație pe telefonul tău — pe celelalte telefoane, la următoarea conectare a aplicației.
Ștergerea are loc imediat și nu poate fi anulată. Copiile de rezervă criptate expiră automat în cel mult 90 de zile. Evidența unei achiziții prin Google Play sau App Store rămâne la acel magazin.
Ștergerea doar a unor date
Poți șterge și înregistrări individuale ale greutății, măsurători, fotografii, doze, perioade de tratament sau profiluri întregi. Acestea dispar imediat din jurnal și sunt șterse definitiv din baza noastră de date după 30 de zile; fișierele fotografiilor șterse — inclusiv cele dintr-un profil șters — sunt eliminate imediat.
Dacă nu poți deschide aplicația
Scrie la suport@nextim.app de la adresa de e-mail a contului tău, cu subiectul „Delete my account”. Vom confirma cererea și vom șterge contul în cel mult 7 zile.